Älykattoratkaisujen tuotannossa luotetaan MA-Tech Oy:n palveluihin

VILPE OY

TARVE TUOTANNON TEHOSTAMISEEN

 
"MA-Tech on hoitanut toimitukset hienosti. Heidän ratkaisunsa ovat hyvin laadukkaita ja niiden toimitusaika on ollut ripeä."

Mats Wägar
käyttöinsinööri Vilpe Oy

Vilpe Oy on erikoiskattotuotteiden, ilmanvaihdon päätelaitteiden ja eristekiinnikkeiden valmistaja. Yritys tarjoaa esimerkiksi IoT-tekniikkaan perustuvia älykattoratkaisuja, jotka tarkkailevat rakenteiden kuntoa ja poistavat ylimääräisen kosteuden automaattisesti.

Vilpen tuotannossa hyödynnetään monipuolisesti MA-Techin kuljettimia ja niihin liittyviä erikoisratkaisuja. Yhteistyö on käynnistynyt noin kuusi vuotta sitten. 
 Kaskea Machinery tarjoaa koneistus- ja teräsosaamista, keskittyen alihankintakoneistukseen. Lastunkuljettimien saralla MA-Tech on ollut Kaskealle luotettava kumppani jo pidemmän aikaa.

 

Tuotannon tehostaminen MA-Tech Oy:n avulla

- Hankimme tuotantolinjallemme uuden robotin, ja suunnittelimme ensin myös hihnojen ja kuljettimien hankkimista samalta laitevalmistajalta. Hinta kuitenkin vaikutti melko kalliilta, Vilpe Oy:n käyttöinsinööri Mats Wägar muistelee.

Vaihtoehtoja kartoittaessa sattui onnenkantamoinen.

- Meillä kävi vieras, joka kertoi, että tällaisissa ratkaisuissa löytyy paikallinen tekijä. Ajattelin, että kokeillaan MA-Techia ja tuetaan samalla paikallista yritystä. Niinpä heiltä tulivat meille hihnat ja rullasysteemi.

 
Luotettava kumppani

 

Vilpen tuotantolinjalle on sittemmin toimitettu runsaasti MA-Techin ratkaisuja, jotka pitävät sisällään niin suoria kuin nostavia sekä eri pituisia ja kokoisia kuljettimia. Wägarin mukaan MA-Techin valintaa yhteistyökumppaniksi ei ole tarvinnut katua. Hän kuvailee yritystä luotettavaksi toimittajaksi.

- MA-Tech on hoitanut toimitukset hienosti. Heidän ratkaisunsa ovat hyvin laadukkaita ja niiden toimitusaika on ollut ripeä.

MA-Techiin ollaan Vilpellä tyytyväisiä myös asiakaspalveluun, ja erityisesti henkilökohtaisen kanssakäymisen näkökulmasta.

- MA-Techilla kohdataan asiakas aina ystävällisesti ja keskustelu on sujuvaa. Minkäänlaista kitkaa ei ole ollut koskaan, Wägar kiteyttää.

Anna meidän turvata tuotantosi

Millä teollisuuden alalla toimit?
Millaista tavaraa liikutat?