kuljetinvalmista ma-tech?

“Keskitymme siihen, missä olemme hyviä. Erikoistumisen ansiosta voimme tarjota tehokkuutta, kustannustehokkuutta ja räätälöityjä ratkaisuja – laadusta tinkimättä. Ja asiakkaamme voi keskittyä siihen, missä itse on hyvä.” 

 

Matti Kuusisaari, toimitusjohtaja

 
Kuljettimet joka tarpeeseen

MA-Tech Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys, joka on laajentanut toimintaansa vuosi vuodelta ja palvelee tällä hetkellä asiakkaita usealta eri teollisuuden alalta.

 

Meillä on mittava kokemus teollisuuden kuljettimien valmistamisesta mm. metalli-, kemian- ja elintarviketeollisuudelle, bulkkitavarankäsittelyyn ja puuteollisuuteen. Tuotevalikoimamme onkin alan laajin – pystymme tarjoamaan ratkaisut tavaran kuin tavaran siirtoon. 

 

Keskitymme materiaalinkäsittelyyn ja tuotannon tehostamiseen kuljettimien sekä muiden apuvälineiden avulla. 

 

Haasteesi ovat erikoisosaamistamme

Asiakaslähtöinen palvelu, omasuunnittelu, täsmällisyys ja asioiden sujuvuus ovat tunnusmerkkejä toiminnassamme. Paneudumme asiakkaan tarpeisiin ja pyrimme ratkaisemaan ongelmat kustannustehokkaasti ja nopeasti. Olemme saavuttaneet hyvän ja luotettavan toimittajan aseman,  
jota haluamme kehittää edelleen.


Suunnittelemme ja valmistamme kaikki teollisuuden kuljettimet sekä muut tuotteet toimitiloissamme Lapualla, josta toimitamme tilauksia kaikkialle Suomeen, ja myös ulkomaille. 

 

 

Kokonaispalvelua tuotantosi turvaksi 

Panostamme palvelun, suunnittelun ja valmistuksen lisäksi laadunvalvontaan, jotta voisimme saavuttaa markkinajohtajan aseman. Olemmekin edelläkävijä näiden osalta. Tavoitteemme on tarjota kumppaneillemme paras mahdollinen hyöty kustannustehokkailla tuotteilla – oli kyse siten materiaalinkäsittelyn kokonaisratkaisuista tai teollisuuden apuvälineistä.

 

 

Joustamme tarpeidesi mukana

Yritysrakenteemme on joustava, minkä ansiosta pystymme reagoimaan asiakkaiden toiveisiin ripeästi. 
 

Ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sopiva ratkaisu. 

 

Anna meidän turvata tuotantosi

Millä teollisuuden alalla toimit?
Millaista tavaraa liikutat?