Oikeat työkalut laadun työstämiseen

KASKEA GROUP OY

Oikeat työkalut laadun työstämiseen

 
"Suosittelen MA-Techin kuljettimia myös muille yrityksille"

Joni Rintala
tehdaspalvelupäällikkö, Kaskea Machinery

Kaskea Machinery tarjoaa koneistus- ja teräsosaamista, keskittyen alihankintakoneistukseen. Lastunkuljettimien saralla MA-Tech on ollut Kaskealle luotettava kumppani jo pidemmän aikaa.

Kaskean tuotantotiloissa hyödynnetän useampaa MA-Techin lastunkuljetinta. Vanhempien koneiden alkuperäisiä kuljettimia on vaihdettu pois ja uusimpiin työstökoneisiin on jo kaupanteon yhteydessä valittu MA-Techin kuljetin. Laadun tuottamisessa välineillä on suuri merkitys.

"Laatu on meille tärkeä ja tavoitteemme on ostaa vain laadukkaita koneita. Olemme todenneet MA-Techin kuljettimet hyviksi ja meille sopiviksi. Olemme kuljettimiin todella tyytyväisiä ja pyrimme jatkossakin tilaamaan kuljettimet MA-Techilta," kertoo Joni Rintala.

Kaskea
 

Nopea apu pulmatilanteessa

MA-Techin nopea reagointi huoltotarpeisiin tuo merkittäviä hyötyjä asiakkaalle.

"Laadun lisäksi MA-Techista on jäänyt päällimmäisenä mieleen sujuva yhteistyö sekä tavoitettavuus. Kun olemme tarvinneet huoltoa, se on saatu nopeasti. Taannoin yksi meidän lastunkuljettimistamme hajosi, kun työkalu putosi kuljettimen maton alle. Soitimme saman tien MA-Techille. Ei mennyt aikaakaan, kun kuljetin oli jo korjattu ja käynnissä.

 

Anna meidän turvata tuotantosi

Millä teollisuuden alalla toimit?
Millaista tavaraa liikutat?