Salamaratkaisu kansainväliseen tarpeeseen

AQUA CLEAN X MA-TECH

Salamaratkaisu kansainväliseen tarpeeseen

MAKER-10 lastunkuljettimesta ratkaisu Aqua Cleanin Yhdysvaltoihin lähetettävään teollisuuspesukoneeseen

 
"MA-Tech on meille tärkeä yhteistyökumppani"

Jari Lähteenmäki

tekninen johtaja, Aqua Clean

 

Aqua Clean Oy on pohjoismaiden suurin teollisuuspesukoneiden valmistaja, joka toimittaa pesukoneita ilmailuun, rautatielle, ajoneuvoalalle ja konepajateollisuuteen maailmanlaajuisesti. Yrityksellä on suuria asiakkuuksia esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kiinassa ja Aasiassa. 

 

Kun Aqua Clean tilasi MA-Techilltä ensimmäisen lastunkuljettimensa alkuvuonna 2019, oli tilanne kriittinen. Yhdysvalloista oli tullut kiireellinen tilaus, mutta vanha laitetoimittaja ei kyennyt toimittamaan kuljetinta riittävän nopeasti. Oli löydettävä vauhdilla uusi, luotettava ja nopea toimittaja, jolla on UL-hyväksyntä ja joka näin ollen voi valmistaa koneita myös Pohjois-Amerikan vaatimuksiin. 

 

”Löysin MA-Techin googlettamalla, ja rimpautin heille vielä perjantaina viiden korvilla. Kerroin tarvitsevani lastunkuljettimen kiireisesti, jopa 6-7 viikon sisällä. MA-Techiltä tuli tarjous heti seuraavalla viikolla, ja lastunkuljettimen toimitusajaksi annettiin vain 4-5 viikkoa. Hintakin oli huomattavasti parempi kuin mitä oltiin budjetoitu, joten homma oli sillä selvä”, muistelee Aqua Cleanin tekninen johtaja Jari Lähteenmäki. 

 

MAKER – tekijän paras kumppani

Sopiva lastunkuljetin löytyi Ma-Techin MAKER-lastunkuljettimista, jotka räätälöidään aina asiakkaan mittojen mukaisesti. Ne soveltuvat lastuaviin työstökoneisiin koneistavaan tellisuuteen, jossa käytetään myös leikkuunestettä. Aqua Cleanille valittiin MA-Techin MAKER-10-lastunkuljetin. Siitä muokattiin asiakkaalle ratkaisu, joka istui parhaalla mahdollisella tavalla sekä Aqua Cleanin pääkoneeseen että loppuasiakkaan käyttöympäristöön. Aqua Cleanin pesukoneet tulevat vaativaan ja kuluttavaan teollisuuskäyttöön, ja koska lastunkuljetin tulee osaksi Aqua Cleanin koneistoa, on sen laadun oltava priimaa. 
 
”Kaikki sujui erinomaisesti, ja kone lähti loppuasiakkaalle ajallaan. Olemme tilanneet jo kaksi konetta lisää, ja neljäskin tilaus on tulossa. MA-Techillä on aina palveltu hyvin. Aina saa jonkun kiinni, työ on tarkkaa, laatu on hyvää ja koneet ovat aina tulleet ajallaan. MA-Tech on meille tärkeä yhteistyökumppani, ja heidän kanssaan on ollut helppo tehdä töitä. Räätälöinti toimii erinomaisesti myös globaaleilla spekseillä. Me annamme koneen päämitat ja lastujen määrän, ja se tekevät sitten tarjouksen hyvin nopeasti”, kertoo Lähteenmäki. 

 

Anna meidän turvata tuotantosi

Millä teollisuuden alalla toimit?
Millaista tavaraa liikutat?