MAKER lastunkuljettimet

Lastuaviin työstökoneisiin Suomesssa valmistetut lastukuljettimet

MAKER lastunkuljettimet ovat aina asiakaskohtaisesti mitoitettuja ja valmistettuja. MAKER lastunkuljettimet on tarkoitettu lastuaviin työstökoneisiin koneistavaan teollisuuteen, missä käytetään myös leikkuunestettä. Lastukuljettimet ovat teräslamellimattoisia ja teräsrunkoisia. Mahdolliset leikkuunestealtaat pumppuineen sekä valutusaukot on mahdollista saada kuljettimen yhteyteen.

MAKER tuoteperhe

MAKER-tuoteperheeseen kuuluvat mallit MAKER-10, MAKER-20 ja MAKER-30, jotka ovat lastunkäsittelykyvyltään aina vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Kuljetinmalli valitaan käytössä olevan tilan ja lastuvirran tarpeen mukaan.

MAKER Lastukuljettimien kokovertailu

MAKER-10 Monikäyttöinen lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 130 mm ja leveyssuunnassa 235 mm.

MAKER-20 Keskiraskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 210 mm ja leveyssuunnassa 340 mm. 

MAKER-30 Raskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 395 mm ja leveyssuunnassa 440 mm.

Kuljettimen muut mitat ovat täysin räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia. Näin kaikkiin tilanteisiin ja harvinaisempiinkin koneisiin saadaan paras mahdollinen ratkaisu lastunpoistoon.

Toimitamme kuljettimia pienistä CNC-työstökoneista lähtien koko tehtaan kattaviin lastunpoistolinjoihin. Palvelemme halutessasi kokonaisvaltaisesti kuljettimista - asennuksiin "avaimet käteen" periaatteen mukaisesti.