MAKER lastunkuljettimet

Lastuaviin työstökoneisiin Suomesssa valmistetut lastunkuljettimet

MAKER lastunkuljettimet on tarkoitettu lastuaviin työstökoneisiin koneistavaan teollisuuteen, missä käytetään myös leikkuunestettä. Lastukuljettimet ovat teräslamellimattoisia ja teräsrunkoisia.


MAKER lastunkuljettimet ovat aina asiakaskohtaisesti mitoitettuja ja valmistettuja.


Mitoitamme ja varustamme lastunkuljettimenne haluamillanne ominaisuuksilla valmistajan asiantuntemusta hyväksi käyttäen. Esimerkiksi mahdolliset leikkuunestealtaat pumppuineen, valutusaukot sekä lastupuhaltimet on mahdollista saada kuljettimen yhteyteen.


Toimitamme kuljettimia pienistä CNC-työstökoneista lähtien koko tehtaan kattaviin lastunpoistolinjoihin. Teemme aktiivisesti työtä saadaksemme toimittaa lastunkuljettimen niin yksittäiseen konepajaan kuin konevalmistajan tai maahantuojan toimittaman pääkoneen yhetyteen. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä!


Palvelemme halutessasi myös kokonaisvaltaisesti kuljettimista - asennuksiin "avaimet käteen"
periaatteen mukaisesti.


MAKER tuoteperhe

MAKER-tuoteperheeseen kuuluvat mallit MAKER-10, MAKER-20 ja MAKER-30, jotka ovat lastunkäsittelykyvyltään aina vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Kuljetinmalli valitaan käytössä olevan tilan ja lastuvirran tarpeen mukaan.

MAKER Lastukuljettimien kokovertailu

Jokainen MAKER-kuljetin voidaan valmistaa vaihtelevalla nousukulmalla ja nostokorkeutta voidaan räätälöidä toiveen mukaisesti. Työstettävän materiaalin mukaisesti varustamme kuljettimesi mielellämme myös esimerkiksi nousuosan korotetuilla kansipelleillä tai hammastetuilla kolilla. Asiantuntemuksemme on kokonaan käytössäsi!


MAKER-10 Monikäyttöinen lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 130 mm ja leveyssuunnassa 235 mm.

MAKER-20 Keskiraskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 210 mm ja leveyssuunnassa 340 mm. 

MAKER-30 Raskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 395 mm ja leveyssuunnassa 440 mm.

Kuljettimen muut mitat ovat täysin räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia. Näin kaikkiin tilanteisiin ja harvinaisempiinkin koneisiin saadaan paras mahdollinen ratkaisu lastunpoistoon.