MAKER-lastunkuljetin

Lastuaviin työstökoneisiin

MAKER-lastunkuljettimet ovat teräslamellimattoisia ja teräsrunkoisia. MAKER-lastunkuljettimet on tarkoitettu lastuaviin työstökoneisiin koneistavaan teollisuuteen, missä voidaan käyttää myös leikkuunestettä. Mahdolliset leikkuunestealtaat pumppuineen sekä valutusaukot on mahdollista saada kuljettimen yhteyteen.

MAKER-tuoteperhe

MAKER-tuoteperheeseen kuuluvat mallit MAKER-10, MAKER-20 ja MAKER-30, jotka ovat lastunkäsittelykyvyltään aina vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Kuljetinmalli valitaan käytössä olevan tilan ja lastuvirran tarpeen mukaan.

MAKER-10 Monikäyttöinen lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 130 mm ja leveyssuunnassa 235 mm.

MAKER-20 Keskiraskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 210 mm ja leveyssuunnassa 340 mm. 

MAKER-30 Raskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 395 mm ja leveyssuunnassa 440 mm.

Kuljettimen muut mitat ovat täysin räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia. Näin kaikkiin tilanteisiin ja harvinaisempiinkin koneisiin saadaan paras mahdollinen ratkaisu lastunpoistoon.

Toimitamme kuljettimia pienistä CNC-työstökoneista lähtien koko tehtaan kattaviin lastunpoistolinjoihin. Saat halutessasi kaiken avaimet käteen -asennettuna.

Kysy lisää lastunkuljettimista myyjiltämme.

MAKER-lastukuljetin