ALUMI-kappalekuljetin

Yksinkertaiseen, mutta vaativaan materiaalin poistoon

ALUMI-kuljettimessa on 1,5 mm teräslamellimatto yhdistetty omaa suunnitteluamme olevaan alumiinirunkoon. Näin on saatu aikaan todella kevytrakenteinen ja monikäyttöinen kappalekuljetin pääsääntöisesti kuiviin käyttökohteisiin. ALUMI-metallilamellikuljettimet ovat pitkän kehitystyön tulos ja tunnemme ylpeyttä siitä, että näitä kuljettimia löytyy jo tuhansia ympäri maailmaa mitä erilaisimmista käyttöympäristöistä.

ALUMI-kuljetinta on helppo käyttää, ja se soveltuu vaativankin materiaalin poistoon. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi laser- ja lävistyskoneiden jätepalat sekä lasin leikkuujäte tai lasimurska. Nämä kuljettimet toimivat siellä, missä muusta materiaalista valmistettu hihna ei kestä – ne ovat erinomaisia vaikkapa lämpöisen tai terävän materiaalin siirrossa. ALUMI-kuljettimia voidaan tarvittaessa varustella käyttökohteen ja kuljetettavan materiaalin mukaan. 


Kun asiantuntemuksemme on käytössäsi, on haastavankin materiaalin kuljetus ratkaistavissa!

ALUMI-kappalekuljettimen mitoitus on täysin räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia. Tämä takaa, että jokaiseen ongelmaan löydetään paras mahdollinen ratkaisu.


Esimerkillisiä käyttökohteita

  • Lävistyskoneet
  • Laser-koneet
  • Kappaletavaransiirto
  • Lasileikkurit ja -murskat

Kysy lisää kappalekuljettimista myyjiltämme.