Rullakuljettimet

RULCO

Lavojen ja kappaletavaran käsittelyyn

 

RULCO-tuoteperhe sisältää sekä vapaatoimisen rullaradan että rullakuljettimen.
Rullaradalla liikuteltava kappale liikkuu painovoimaisesti tai ulkoisen voiman työntämänä. Rullakuljetin on nimensä mukaisesti kuljetin, joka sisältää moottorikäytön. Molemmat RULCO-tuoteperheen tuotteet noudattavat samaa modulaarista rakennetta. Tämän ansiosta RULCO-tuotteet ovat todella monipuolisia.

 

Tarjoamme RULCO-rullarata- ja rullakuljetintuotteet halutulla kapasiteetilla. Näin rullien määrä, leveys ja nopeus skaalautuvat. Nämä kuljettimet kuljettavat tyypillisesti pakkauksia tai lavatavaraa, mutta myös valmiita tuotteita ja raaka-ainetta, joiden kuljettaminen ei vaadi kuljettimelta kiinteää, suljettua, tasaista pohjaa/rakennetta (mikä olisi oikea kuvaus), kuten esimerkiksi levyjä. RULCO-tuotteet voidaan valmistaa myös kaartuvina versioina, jolloin saavutetaan tavoiteltu liikesuunta. Usein RULCO-tuotteita voidaan yhdistellä myös muiden kuljetinmallien kanssa, että saavutetaan optimoitua kappaleen kulku tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa.

 

Toimitamme RULCO-tuotteita yksittäistoimituksina ja kokonaisina tehdasjärjestelminä avaimet käteen -periaatteella. Tuotteidenmitoitukset ovat räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia. Näin löydetään toimiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiin ja tilanteisiin.

 

Käyttökohteet

  • Tuotantolinjat
  • Varastot
  • Koneen osaksi

 

Kysy lisää rullakuljetintuotteista myyjiltämme.