Metallilamellimattoiset kuljettimet

MAKER

Lastuaviin työstökoneisiin Suomesssa valmistetut lastunkuljettimet

 

MAKER lastunkuljettimet on tarkoitettu lastuaviin työstökoneisiin koneistavaan teollisuuteen, missä käytetään myös leikkuunestettä. Lastukuljettimet ovat teräslamellimattoisia ja teräsrunkoisia. MAKER lastunkuljettimet ovat aina asiakaskohtaisesti mitoitettuja ja valmistettuja.

 

Mitoitamme ja varustamme lastunkuljettimenne haluamillanne ominaisuuksilla valmistajan asiantuntemusta hyväksi käyttäen. Esimerkiksi mahdolliset leikkuunestealtaat pumppuineen, valutusaukot sekä lastupuhaltimet on mahdollista saada kuljettimen yhteyteen.

 

Toimitamme kuljettimia pienistä CNC-työstökoneista lähtien koko tehtaan kattaviin lastunpoistolinjoihin. Teemme aktiivisesti työtä saadaksemme toimittaa lastunkuljettimen niin yksittäiseen konepajaan kuin konevalmistajan tai maahantuojan toimittaman pääkoneen yhetyteen. Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä!

 

Palvelemme halutessasi myös kokonaisvaltaisesti kuljettimista - asennuksiin "avaimet käteen"
periaatteen mukaisesti.

 

MAKER tuoteperhe

MAKER-tuoteperheeseen kuuluvat mallit MAKER-10, MAKER-20 ja MAKER-30, jotka ovat lastunkäsittelykyvyltään aina vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Kuljetinmalli valitaan käytössä olevan tilan ja lastuvirran tarpeen mukaan.

 

Jokainen MAKER-kuljetin voidaan valmistaa vaihtelevalla nousukulmalla ja nostokorkeutta voidaan räätälöidä toiveen mukaisesti. Työstettävän materiaalin mukaisesti varustamme kuljettimesi mielellämme myös esimerkiksi nousuosan korotetuilla kansipelleillä tai hammastetuilla kolilla. Asiantuntemuksemme on kokonaan käytössäsi!

 

MAKER-10 Monikäyttöinen lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 130 mm ja leveyssuunnassa 235 mm.

MAKER-20 Keskiraskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 210 mm ja leveyssuunnassa 340 mm. 

MAKER-30 Raskas lastunkuljetin lastun käsittelyyn. Lastausosan vähimmäisasennusmitat ovat korkeussuunnassa 395 mm ja leveyssuunnassa 440 mm.

Kuljettimen muut mitat ovat täysin räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia. Näin kaikkiin tilanteisiin ja harvinaisempiinkin koneisiin saadaan paras mahdollinen ratkaisu lastunpoistoon.

Lataa tästä MAKER tuotekortti

 

<b>MAKER</b>
<b>18f9f8b7721b64a9d42c4610b42adb14</b>

ALUMI

Yksinkertaiseen, mutta vaativaan materiaalin poistoon

 

ALUMI-kuljettimessa on 1,5 mm teräslamellimatto yhdistetty omaa suunnitteluamme olevaan alumiinirunkoon. Näin on saatu aikaan todella kevytrakenteinen ja monikäyttöinen kappalekuljetin pääsääntöisesti kuiviin käyttökohteisiin. ALUMI-metallilamellikuljettimet ovat pitkän kehitystyön tulos ja tunnemme ylpeyttä siitä, että näitä kuljettimia löytyy jo tuhansia ympäri maailmaa mitä erilaisimmista käyttöympäristöistä.

 

ALUMI-kuljetinta on helppo käyttää, ja se soveltuu vaativankin materiaalin poistoon. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi laser- ja lävistyskoneiden jätepalat sekä lasin leikkuujäte tai lasimurska. Nämä kuljettimet toimivat siellä, missä muusta materiaalista valmistettu hihna ei kestä – ne ovat erinomaisia vaikkapa lämpöisen tai terävän materiaalin siirrossa. ALUMI-kuljettimia voidaan tarvittaessa varustella käyttökohteen ja kuljetettavan materiaalin mukaan. 

 

Kun asiantuntemuksemme on käytössäsi, on haastavankin materiaalin kuljetus ratkaistavissa!

 

ALUMI-kappalekuljettimen mitoitus on täysin räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia. Tämä takaa, että jokaiseen ongelmaan löydetään paras mahdollinen ratkaisu.


Esimerkillisiä käyttökohteita

  • Lävistyskoneet
  • Laser-koneet
  • Kappaletavaransiirto
  • Lasileikkurit ja -murskat
  • Kysy lisää kappalekuljettimista myyjiltämme.

 

SPEMI

Monille materiaaleille ja monenlaiseen käyttöön

 

SPEMI-kuljettimet ovat teräslamellimattoisia ja teräsrunkoisia. SPEMI-lastukuljettimet on tarkoitettu erinäisiin jätekohteisiin, joissa kuljetettava materiaali on hyvin moninaista. Tällaista on esimerkiksi hieno metallilastu, jossa mukana on lattaraudan paloja. SPEMI-kuljettimet on tarkoitettu vain kuivakäyttöön.

 

SPEMI-tuoteperhe

SPEMI-tuoteperheeseen kuuluvat mallit SPEMI-10, SPEMI-20 ja SPEMI-30, jotka ovat materiaalinkäsittelykyvyltään vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Kuljetinmalli valitaan usein käytössä olevan tilan, materiaalivirran tarpeen tai haastavuuden mukaan.

 

SPEMI-10 Monikäyttöinen kuljetin vaikeasti määriteltävän materiaalin käsittelyyn.

SPEMI-20 Keskiraskas kuljetin vaikeasti määriteltävän materiaalin käsittelyyn.

SPEMI-30 Raskas kuljetin vaikeasti määriteltävän materiaalin käsittelyyn.

 

Toimitamme SPEMI-kuljettimia moniin laser-koneisiin ja vaikka karkaisualtaisiin.

 

Jokaisen kuljettimen mitat räätälöidään ilman lisäkustannuksia. Näin kaikkiin tarpeisiin, myös harvinaisempiin kohteisiin, saadaan paras mahdollisen ratkaisu.

 

Kysy lisää kappalekuljettimista myyjiltämme.