Kolakuljettimet

WECO

Lastuaviin työstökoneisiin ja irtonaiselle materiaalille

 

WECO-kolakuljettimet ovat kolaketjullisia ja teräsrunkoisia. WECO-kolakuljettimien rakenne on kolaketjutyyppinen, jolloin materiaali vedetään kuljettimen pohjassa olevaa kulutuslevyä pitkin eteenpäin.

 

WECO-kolakuljettimet on tarkoitettu lastuaviin työstökoneisiin koneistavaan teollisuuteen, missä koneistettavan tuotteen lastut ovat todella pieniä tai jauhemaisia. Näin ollen WECO-kolakuljettimet soveltuvat myös mitä parhaiten irtotavaran, kuten jauheen tai jakeen käsittelyyn.

 

WECO-tuoteperhe
WECO-tuoteperheeseen kuuluvat mallit WECO-10, WECO-20 ja WECO-30, jotka ovat materiaalinkäsittelykyvyltään aina vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Käytössä oleva tila ja materiaalivirta vaikuttavat kuljetinmallin valintaan.

 

WECO-10 Monikäyttöinen kolakuljetin lastun- ja irtojakeenkäsittelyyn.

WECO-20 Keskiraskas kolakuljetin lastun- ja irtojakeenkäsittelyyn.

WECO-30 Raskas kolakuljetin lastun- ja irtojakeenkäsittelyyn.

 

Toimitamme kuljettimia pienistä CNC-työstökoneista lähtien aina voimalaitosten ja satamien materiaalin siirtotarpeisiin. Halutessasi tarjoamme avaimet käteen -asennuksen. Mahdolliset leikkuunestealtaat pumppuineen ja valutusaukot on mahdollista saada kuljettimen yhteyteen.

 

Kolakuljettimen mitat ovat räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia, jotta tilanteeseen kuin tilanteeseen ja harvinaisiinkin koneisiin saataisiin paras mahdollinen ratkaisu.

 

Kysy lisää kolakuljettimista myyjiltämme.