Hihnakuljettimet

PLATTA

Pienten ja isojen kappaleiden siirtoon

 

PLATTA-hihnakuljettimessa kangaskudosmatto on yhdistetty omaan alumiinirunkoon. PLATTA-hihnakuljetin on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Rakenne on todella joustava, ja mitat ovat valittavissa millimetrin tarkkuudella. Valmistamme tuotteet mittatilaustyönä todella kustannustehokkaasti, mistä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta.

 

Kuljettimissa käytetään pääsääntöisesti PVC-pintaista kangaskudosmattoa, mutta kaikkiin malleihimme on saatavilla satoja erilaisia mattovaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin, kuten metalli-, kemian- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Mitoitus ja matto ovat PLATTA-kuljettimissa täysin räätälöitävissä.


Kysy lisää hihnakuljettimista myyjiltämme!

 

PLATTA-hihnakuljettimet on tarkoitettu yleiskäyttöisiksi kuljettimiksi todella moneen käyttötarkoitukseen joko suorana tai taitettuna, ns. joutsenkaula-mallina.

 

PLATTA-tuoteperhe

PLATTA-tuoteperheeseen kuuluvat mallit PLATTA-10, PLATTA-20 ja PLATTA-30, jotka ovat materiaalinkäsittelykyvyltään aina vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Kuljetinmalli valitaan (monesti) käytössä olevan tilan ja materiaalivirran tarpeen mukaan.

 

PLATTA-10 Monikäyttöinen hihnakuljetin tavanomaiseen kappaleen siirtoon ja käsittelyyn.

PLATTA-10 Voidaan toimittaa myös matalan hygieniariskin teollisuuteen.

PLATTA-20 Keskiraskas hihnakuljetin kappaleen siirtoon ja käsittelyyn, kun tarvitaan kantokykyä tai nopeutta.

PLATTA-30 Raskas hihnakuljetin kappaleen siirtoon ja käsittelyyn, kun tarvitaan suurta kantokykyä.

 

Hihnakuljettimen mitat ovat räätälöitävissä täysin ilman lisäkustannuksia. Näin varmistetaan, että kaikkiin tilanteisiin saadaan paras ratkaisu.

 

Käyttökohteet

  • Kaikenlaiset kappaletavaran käsittelytarpeet, pienen pientä tai suuren suurta vaativat
  • Hygieniakäytöt

 

bulco

Irtomateriaalin siirtoon suurella kapasiteetilla

 

BULCO-kuljettimien tuoteperhe vastaa todella suurien massojen käsittelytarpeisiin. Valmistamme kourumatollisia kuljettimia muun muassa irtotavaran (bulkki) käsittelyyn. Modulaarisen rakenteensa ansiosta BULCO-kouruhihnakuljettimet ovat monipuolisia ja soveltuvat moneen kohteeseen.

 

Tarjoamme BULCO-kouruhihnakuljetinta halutulla kapasiteetilla, jolloin kuljettimen leveys ja maton nopeus skaalautuvat. Kuljettimen siirtokapasiteetti on sadoista kiloista aina satoihin tonneihin. (per metri, per tunti, per mikä?)

 

Toimitamme BULCO-kuljettimia yksittäistoimituksina ja kokonaisina tehdasjärjestelminä avaimet käteen -periaatteella. BULCO-kuljettimien toimitukset ovat kuitenkin yleensä isompia toimituksia. Kartoitamme asiakkaan tarpeet paikan päällä ja varmistamme, että kaikki osa-alueet tulevat huomioiduiksi.

 

Käyttökohteet

  • Satamat
  • Varastot
  • Tehtaat
  • Lämpölaitokset

elta

Korkean hygieniavaatimuksen (FDA) kohteisiin

 

ELTA-hygieniakuljettimessa kangaskudosmatto on yhdistetty pestävään RST- tai HST-runkoon. ELTA-hihnakuljettimen rakenne on suunniteltu hygieniavaatimuksia ja pestävyyttä ajatellen. Rakenne on myös todella joustava, ja näin kuljettimet voidaan valmistaa millimetrin tarkkuudella.

Kuljettimissa käytetään pääsääntöisesti PVC-pintaista kangaskudosmattoa, mutta saatavilla on satoja erilaisia hihnavaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin, kuten elintarvike-, kemian- ja lääketeollisuuden tarpeisiin.

 

Mitoitus ja hihnatyyppi ovat ELTA-kuljettimissa täysin räätälöitävissä ilman lisäkustannuksia, joten jokaiseen kohteeseen saadaan paras mahdollinen ratkaisu.

 

Käyttökohteet

  • Elintarviketeollisuus
  • Lääketeollisuus
  • Hygieniakäytöt


Kysy lisää ELTA-hihnakuljettimista myyjiltämme.