PLATTA-hihnakuljetin

Pienten ja isojen kappaleiden siirtoon

PLATTA-hihnakuljettimessa kangaskudosmatto on yhdistetty omaan alumiinirunkoon. PLATTA-hihnakuljetin on kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa. Rakenne on todella joustava, ja mitat ovat valittavissa millimetrin tarkkuudella. Valmistamme tuotteet mittatilaustyönä todella kustannustehokkaasti, mistä olemmekin saaneet asiakkailtamme paljon kiitosta.

Kuljettimissa käytetään pääsääntöisesti PVC-pintaista kangaskudosmattoa, mutta kaikkiin malleihimme on saatavilla satoja erilaisia mattovaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin, kuten metalli-, kemian- ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. 

Mitoitus ja matto ovat PLATTA-kuljettimissa täysin räätälöitävissä.

Kysy lisää hihnakuljettimista myyjiltämme!


PLATTA-hihnakuljettimet on tarkoitettu yleiskäyttöisiksi kuljettimiksi todella moneen käyttötarkoitukseen joko suorana tai taitettuna, ns. joutsenkaula-mallina.

PLATTA-tuoteperhe

PLATTA-tuoteperheeseen kuuluvat mallit PLATTA-10, PLATTA-20 ja PLATTA-30, jotka ovat materiaalinkäsittelykyvyltään aina vähintään kaksi kertaa alempaa mallia tehokkaampia. Kuljetinmalli valitaan (monesti) käytössä olevan tilan ja materiaalivirran tarpeen mukaan.

PLATTA-10 Monikäyttöinen hihnakuljetin tavanomaiseen kappaleen siirtoon ja käsittelyyn.

PLATTA-10 Voidaan toimittaa myös matalan hygieniariskin teollisuuteen.

PLATTA-20 Keskiraskas hihnakuljetin kappaleen siirtoon ja käsittelyyn, kun tarvitaan kantokykyä tai nopeutta.

PLATTA-30 Raskas hihnakuljetin kappaleen siirtoon ja käsittelyyn, kun tarvitaan suurta kantokykyä.

Hihnakuljettimen mitat ovat räätälöitävissä täysin ilman lisäkustannuksia. Näin varmistetaan, että kaikkiin tilanteisiin saadaan paras ratkaisu.

Käyttökohteet

  • Kaikenlaiset kappaletavaran käsittelytarpeet, pienen pientä tai suuren suurta vaativat
  • Hygieniakäytöt