Teollisuuden kuljettimet ovat erikoisosaamistamme

Olemme materiaalinkäsittelyyn erikoistunut kuljetinvalmistaja, joka ei pelkää haasteita!

MA-Tech Oy on vuonna 2007 perustettu suomalainen yritys, joka on laajentanut toimintaansa vuosi vuodelta, ja palvelee tällä hetkellä asiakkaita usealta eri teollisuuden alalta. Olemme valmistaneet teollisuuden kuljettimia mm. metalli-, kemian- ja elintarviketeollisuudelle sekä bulkkitavarankäsittelyyn. Keskitymme materiaalinkäsittelyyn ja tuotannon tehostamiseen kuljettimien sekä muiden apuvälineiden avulla.

Asiakaslähtöinen palvelu, omasuunnittelu, täsmällisyys ja asioiden sujuvuus ovat tunnusmerkkejä toiminnassamme. Paneudumme asiakkaan tarpeisiin ja pyrimme ratkaisemaan ongelmat kustannustehokkaasti ja nopeasti. Olemme saavuttaneet hyvän ja luotettavan toimittajan aseman, jota haluamme kehittää edelleen.

Ketterä edelläkävijä

Suunnittelemme ja valmistamme kaikki teollisuuden kuljettimet sekä muut tuotteet toimitiloissamme Lapualla, josta toimitamme tilauksia kaikkialle Suomeen, ja myös ulkomaille. Yritysrakenteemme on joustava, minkä ansiosta pystymme reagoimaan asiakkaiden toiveisiin ripeästi.

Panostamme palvelun, suunnittelun ja valmistuksen lisäksi laadunvalvontaan, jotta voisimme saavuttaa markkinajohtajan aseman. Olemmekin edelläkävijä näiden osalta. Tavoitteemme on tarjota kumppaneillemme paras mahdollinen hyöty kustannustehokkailla tuotteilla – oli kyse siten materiaalinkäsittelyn kokonaisratkaisuista tai teollisuuden apuvälineistä.

Ota yhteyttä, kerromme lisää! Tutustu myös tuotteisiimme. Lähdemme mielihyvin suunnittelemaan teollisuuden kuljettimet ja muut ratkaisut juuri teidän yrityksellenne.

 

MA-Tech Keitä me olemme

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!